Toată activitatea

Acest curent se actualizează automat   

 1. Today
 2. Ultima săptămână
 3. Actualizare system

  cerere de admin
 4. Mai devreme
 5. Cerere Admin

  >Nick :GunnYn >Varsta : 15 >UniqueID :yhcvNlFAU7USWFeweCrjcK/fNLs= >Ati citit regulamentul : 1+1=3 >Print Reclama Ts (minim 2) :http://prntscr.com/imdksp ;http://prntscr.com/imdm9d >Ce activitate ai avut pana acum? :moderata >Cati oamenii ai adus pe ts3(in mare) :7 >De ce doresti grad pe ts? :Pentru ca asi vrea sa imbunatatesc aceast server de teamspeak cu cat pot eu
 6. munca la domiciliu

  Daca doresti sa castigi bani da click pe linckul urmator http://zotmoney.club/9527324154959/?rstr=709
 7. cum as putea ajunge si eu admin..?

   

 8. Cerere Admin

  >Nick : fenjy >Varsta : 18 >UniqueID : 9sP/zyGx0n/KMffxUmCNe+QJ/z0= >Ati citit regulamentul : DA >Print Reclama Ts (minim 2) : https://imgur.com/a/YDCgK https://imgur.com/a/4mTJb >Ce activitate ai avut pana acum? : zilnic pana la 10 ore >Cati oamenii ai adus pe ts3(in mare) : 8 >De ce doresti grad pe ts? : Helper
 9. Cerere Helper

  >Nick : Renox >Varsta : 16 >UniqueID : WzPYIt+35fF6raUirEdBdGJ7gD0= >Ati citit regulamentul : Desigur! >Print Reclama Ts (minim 2) : https://imgur.com/a/bc9Hw https://imgur.com/a/XjPea >Ce activitate ai avut pana acum? : Pai eu sunt pe acest teamspeak de 6-8 luni , si stau pe zi cam 5-10 ore ! >Cati oamenii ai adus pe ts3(in mare) : In total cred ca 8 >De ce doresti grad pe ts? : Sa imi trag prietenii , si sa am grija de acest teamspeak !
 10. Reclamatie 2 Playeri

  Salut, Multumim ca esti alaturi de noi iar referitor la cei reclamati de tine le vom verifica dovezile aduse de tine dupa care vom lua decizia finala. Multumim. T/C
 11. Cerere Moderator

  Multumim pentru interesul aratat de a face parte din staff dar momentan se fac lucrari majore la server si voi pune in asteptare cererea ta iar dupa finalizarea lucrarilor reluam discutiile referitoare la prezenta cerere. Multumesc pentru intelegere si reluam discutiile la final (nu foarte tarziu). Topicul ramane deschis.
 12. Nume : Cosmin Nick : ✪ Killzo Varsta : 19 Grad Dorit : Moderator Steam ID : STEAM_1:0:63614813 Numar de ore efectuate pe server : nu stiu exact , comanda de !ore sau gametracker-ul nu functioneaza Motivul pentru care doresti grad: joc pe acest server de ceva timp ( am jucat acum ceva timp pana sa se inchida ) si acum stiu ca nu prea aveti admini si as vrea sa incerc sa obtin un grad pentru a ajuta serverul sa scape de anumiti playeri care folosesc coduri , cum am facu acum cateva minute un post cu un player care folosea wall si prietenul lui incerca sa-l acopere, si cu cateva ore in urma intrasem pe server si 2 dintre player care foloseau spin bot "curatau" serverul.
 13. Reclamatie 2 Playeri

  Nick: Killzo Jucatorul reclamat: http://steamcommunity.com/id/R4Z3CYT ( nume R4Z3C #YouTubeRec ) si http://steamcommunity.com/id/zasami11 (ANAL I BruteFroce.) sunt 2 prieteni R4Z3C folosind coduri Motivul reclamatiei Wall Dovada reclamatiei: http://www.*********.ro/3490034887.9 Edit : link ul este de pe girl share
 14. Request rank CENZURATje

  >Nick : CENZURATje >Varsta : 18 >UniqueID : F+WNDrigbIuV6HH8YJGg/C9LkOY= >Ati citit regulamentul : "La intrebarea Ati citit regulamentul? raspunsul este 1+1=3" >Print Reclama Ts (minim 2) : https://imgur.com/IJRBwJU ; https://imgur.com/gbJJOzn ; https://imgur.com/R671AQu >Ce activitate ai avut pana acum? : Nu foarte multa, dar o sa fac, am mai fost pe redfear ca designer.. >Cati oamenii ai adus pe ts3(in mare) : Vreo 3, cu care ma joc cs go.. >De ce doresti grad pe ts? : Helper
 15. Multumim pentru interesul aratat de a face parte din staff dar momentan se fac lucrari majore la server si voi pune in asteptare cererea ta iar dupa finalizarea lucrarilor reluam discutiile referitoare la prezenta cerere. Multumesc pentru intelegere si reluam discutiile la final (nu foarte tarziu). Topicul ramane deschis.
 16. Nume: Andrecito Nick: rudah / pălitură de osândă Varsta: 17 Grad Dorit: Cat mai aproape de cel obtinut inainte de wipe. Steam Id: STEAM_1:0:154315647 Numarul de ore efectuate pe server: N/A; pe moment. Motivul pentru care doresti grad: Obisnuiam sa-mi petrec foarte mult timp pe serverul de arena, administrand, jucand, si recent am observat ca serverul a revenit asa ca doresc sa-mi reiau activitatea ca membru activ al staff-ului.
 17. Numele topicului pentru reclamatie trebuie sa fie dupa cum urmeaza "RECLAMATIE JUCATOR ala><mic" Nick: ex. "vasile" Jucatorul reclamat: ex. ala><mic Motivul reclamatiei injurii, hack etc Dovada reclamatiei: ex. link cu print screen sau link cu video (nu se accepta copy/paste la text). Atentie: Fiecare reclamatie trebuie sa fie completata corect si complet in caz contrar cererea este respinsa iar topicul inchis. Reclamantul trebuie sa citeasca regulamentul serverului in caz contrat cererea este respinsa iar topicul inchis. Utilizati un limbaj decent si o atitudine normala in caz contrar cererea se respinge iar topicul se inchide. Fiecare reclamant trebuie sa completeze cererea cu datele persoanle.
 18. Numele topicului pentru reclamatie trebuie sa fie dupa cum urmeaza "RECLAMATIE ADMIN ala><mic" Nick: ex. ala><mic Adminul reclamat: ex. ala><mic Motivul reclamatiei ex. a folosit nejustificat comenzi asupra mea Dovada reclamatiei: ex. link cu print screen sau link cu video (nu se accepta copy/paste la text). Atentie: Fiecare reclamatie trebuie sa fie completata corect si complet in caz contrar cererea este respinsa iar topicul inchis. Reclamantul trebuie sa citeasca regulamentul serverului in caz contrat cererea este respinsa iar topicul inchis. Utilizati un limbaj decent si o atitudine normala in caz contrar cererea se respinge iar topicul se inchide. Fiecare reclamant trebuie sa completeze cererea cu datele persoanle.
 19. Nick: ex. ala><mic Nick-ul Adminului ce te-a banat: ex. ala><mic Ora si data la care ai fost banat: ex. 10:30 - 22 decembrie 1989 Steam Id: STEAM_1:0:48832785 Motivul banului: ex. wallhack/injurii staff etc Dovada banului : ex. link-ul cu print-ul banului (nu se accepta copy/paste de text) Atentie: Fiecare cerere de unban trebuie sa fie completata corect si complet in caz contrar cererea este respinsa iar topicul inchis. Aderantul pentru unban trebuie sa citeasca regulamentul serverului in caz contrat cererea este respinsa iar topicul inchis. Utilizati un limbaj decent si o atitudine normala in caz contrar cererea se respinge iar topicul se inchide. Fiecare aderant trebuie sa isi completeze cererea cu datele personale.
 20. Nume: ex. Andrei Nick: ex. ala><mic Varsta: ex. 88 ani Grad Dorit: Helper, Moderator, Legendary (unul din cele 3 grade) Steam Id: STEAM_1:0:48832785 Numarul de ore efectuate pe server: ex. 50 ore (orele se vor verifica) Motivul pentru care doresti grad: ex. sa akut la mentinere unei atmosfere placute in cadrul serverului. Atentie: Fiecare cerere de acces trebuie sa fie completata corect si complet in caz contrar cererea este respinsa iar topicul inchis. Aderantul pentru grad trebuie sa citeasca regulamentul serverului in caz contrat cererea este respinsa iar topicul inchis. Utilizati un limbaj decent si o atitudine normala in caz contrar cererea se respinge iar topicul se inchide. Fiecare aderant trebuie sa isi completeze cererea cu datele personale.
 21. ▲ REGULAMENT ARENA.REDFEAR.RO ▲ Regulamentul general privind serverul ARENA.REDFEAR.RO Adminii şi/sau jucătorii, au obligaţia de a citi regulamentul, pentru a fi la curent cu restricţiile de pe anumite hărţi şi de a cunoaşte din avans obligaţiile care sunt pe server. REGULAMENT JUCATORI 1. Accesul la server este un privilegiu nu un drept. 2. Nerespectarea regulamentului ARENA.REDFEAR.RO aduce in functie de caz/cauza sanctiunile aferente. 3. Este interzis si duce la sanctionarea temporara sau permanenta in functie de gravitate a jucatorului in urmatoarele cazuri: -folosirea programelor de cheat -folosirea unui nick cu caracter sexual,jignitor sau ce contine reclama altor site-uri/servere de gaming -folosirea unui limbaj indecent(injurii directe/mascate/abrevieri)sau in contradictoriu cu unul sau mai multi jucatori/admini -invitarea jucatorilor pe alte servere sau la competitive -folosirea excesiva si/sau cu un volum ridicat al microfonului -reclama de orice natura scrisa, vocala (utilizand microfonul) 4. Pentru eventualele reclamatii/cereri de grad/cereri vip va sta la dispozitie forumul http://www.redfear.ro/forum sau pe team speak ts.redfear.ro REGULAMENT ADMINI 1. Orice jucator trebui tratat ca "nevinovat" pana la proba contrarie. 2. Aplicarea comenzilor pe colegi sau chiar pe ei insusi este interzisa. 3. Adminii/moderatorii au obligatia de a respecta toate punctele din "Regulamentul Jucatorilor". 4. Mentinerea unei atmosfere cat mai placuta in cadrul serverului/ts-ului pentru toti cei conectati in acel moment /gag/kick pentru cei ce strica jocul sau deranjeaza ceilalti jucatori. 5. Sanctionarea jucatorilor care nu respecta unul din punctele din "Regulamentul jucatorilor" se face in functie de gravitate si/sau istoricul comportamental al jucatorului in cauza. -daca jucatorul a fost sanctionat de mai mult de 3 ori in termen de 24 ore (cu gag/kick) -reclamatiile altor jucatori -daca jucatorul a fost bannat in ultimele 3 luni 6. Accesarea forumului zilnic si verificarea sectiunilor acestuia in special subsesctiunea "CERERI UNBAN" -Verificarea demo-urilor si a probelor aduse impotriva jucatorilor ce fac cereri de UNBAN -postarea unui raspuns PRO sau CONTRA unban cu o mica justificare. 7. Adminilor le este interzis cu desavarsire sa detina in componenta numelui/nick-ului , site-uri sau nume de alte comunitati indiferent care este acesta, in afara de REDFEAR.RO (de exemplu csgocase /cscase /etc) !IMPORTANT: Adminii/moderatorii nu au voie sa intervina asupra deciziei luate de alt Admin/Moderator! Regulament Cereri Unban Jucatorul care doreste sa faca o cerere de unban trebuie sa tina cont de urmatoarele aspecte: 1. Cererea de unban trebuie facuta nu mai tarziu de 7zile de la data si ora primirii banului. 2. Sa completeze CORECT cererea si sa fie cat mai exact si la subiect. 3. Sa evite multipostul inutil. 4. Sa foloseasca un vocabular de bun simt. 5. Sa cunoasca/citeasca regulamentul si sa lase un coment la topicul regulement cu mesajul (Am respectat si respect regulamentul) In cazul nerespectarii celor mai sus mentionare, jucatorul va avea cererea inchisa si fara drept de apel. Adminul care a banat iar jucatorul in cauza a efectuat o cerere de unban are urmatoarele obligatii: 1. De la data postarii topicului cererii de unban are la dispozitie maxim 48 de ore sa posteze dovada (demo/poza). 2. Sa evite multipostul inutil. 3. Sa foloseasca un vocabular de bun simt. In cazul nerespectarii celor mai sus mentionate cu rea credinta, adminul in cauza risca sa fie sanctionat, degradat sau exclus in functie de gravitate. Pentru a primi acces de admin pe serverul ARENA.REDFEAR.RO trebuiesc indeplinite urmatoarele: -dupa citirea regulamentului aderantul trebuie sa lase un coment la topicul regulament in care sa mentioneze scurt si la subiect (Am luat la cunostinta) -posesor steam. -minim 30 de ore jucate pe serverul ARENA.REDFEAR.RO -varsta minima acceptata 16 ani. -utilizator de TeamSpeak3 cu microfon. -cererea de acces completata corect. Ne rezervăm dreptul de a modifica acest regulament periodic! ARENA.REDFEAR.RO
 22. vreau sa fac o cerere Pentru Helper pe serverul arena.redfear.ro 
  daca puteti sa ma ajutati da-mi un mesaj!
  Multumesc!
  Steam ID:http://steamcommunity.com/profiles/76561198316867564/

 23. Cerere respinsa Nu indeplinesti conditiile minime.
 24. -Nume complet:Alessio mai mult nu dau -Nick in-game: Amuzantu -Vârsta:14 -Oraș:Targoviste -Link GameTracker/Poza cu orele: n-am gametracker iar pe sv nu exista !ore deocamdata -Dovadă invite prieteni în grupul de steam ( poză ): n-am asa ceva -Intervalul de timp zilnic în care poți activa(ex: 15-19): Mereu 19-22 sau mai devreme -SteamID numeric: STEAM_0:0:11101 -Esti dispus sa fi activ si pe teamspeak? ts.redfear.ro: Da -Poți ajuta serverul pe plan financiar?: Nu
 25. -Nume complet:Alessio mai mult nu dau -Nick in-game: Amuzantu -Vârsta:14 -Oraș:Targoviste -Link GameTracker/Poza cu orele: n-am gametracker iar pe sv nu exista !ore deocamdata -Dovadă invite prieteni în grupul de steam ( poză ): n-am asa ceva -Intervalul de timp zilnic în care poți activa(ex: 15-19): Mereu 19-22 sau mai devreme -SteamID numeric: STEAM_0:0:11101 -Esti dispus sa fi activ si pe teamspeak? ts.redfear.ro: Da -Poți ajuta serverul pe plan financiar?: Nu
 26. FR@PRO

  >Nick :![DJ-xDmG]S3L3ηZoRR ♫ ᴹᵘˢᶤᶜ ᵒᴺ >Varsta : 16 >UniqueID :qXGjJKE1dl/WhNwsSDMvX8wDiIk= >Ati citit regulamentul : 1+1=3 >Print Reclama Ts (minim 2) :http://imgur.com/a/x1nLf http://imgur.com/a/rKZNQ >Ce activitate ai avut pana acum? : eu sunt de mult timp pe comunitatea asta e stiu de foarte mult eu stau pe ts cate 2 3 zile on >Cati oamenii ai adus pe ts3(in mare) : 3-4 >De ce doresti grad pe ts? :Pentru ca vreau sa ajut comunitatea si pleyeri
 1. Încarcă mai multă activitate

Board Life Status


Board startup date: April 06, 2015 11:03:47