Jump to content

RedFear Romania

Bine ai venit pe RedFear Romania , speram sa ai o sedere cat mai placuta alaturi de noi. Suntem in continua dezvoltare , la momentul de fata comunitate noastra detine servere de cs:go , cs source , fivem si minecraft , ne dorim sa evoluam cat mai mult , daca doresti sa evoluezi si tu alaturi de noi nu uita sa intrii in comunitate.

Istoricul Comunitatii

RedFear a fost deschisa in speranta ca putem arata ceva diferit fata de restul comunitatilor. Dorim sa promovam egalitatea intre membrii, comunicarea, bunul simt, intelegerea, rezolvarea problemelor si munca in echipa. Suntem aici, alaturi de fiecare utilizator si dorim sa evoluam impreuna. RedFear Romania doreste ca stafful si utilizatorii sa fie in stransa legatura. Vrem sa formam si sa mentinem ceva frumos care, doar prin implicarea fiecaruia in parte, sa poata evolua.
 1. REDFEAR - Administrative

  1. Zona Administrativă

   Noutăți în legătură cu forumul, proiectele acestuia și serverele ce aparțin comunității; propuneri legate de forum; întrebări/probleme legate de forum/un server/contul dvs

   2
   posts
  2. Zona Utilizatorilor

   Informații despre avertizările & ban-urile date, ghiduri și tutoriale utile, reclamații la adresa membrilor din staff cât și concursuri interactive organizate de membrii Administrației!

   8
   posts
  3. Afiliere Servere

   Aici găsiți toate informațiile de care aveți nevoie pentru a vă afilia sau deschide un server în comunitatea RedFear România.

   2
   posts
  4. RedFear @ GameTracker   (2 visits to this link)

   type-460x42_cborder-000000_ctop-454234_c

 2. SERVERE PUBLICE ONLINE

  1. 5
   posts
  2. Counter Strike 1.6 - Servere Oficiale

   În această categorie se află serverele oficiale de Counter Strike 1.6 ale comunității RedFear România. Intră pe unul dintre serverele noastre și testează-ți skill-ul!

   • No posts here yet
  3. Counter Strike: Global Offensive

   În această categorie se află serverele oficiale de Counter Strike Global Offensive ale comunității RedFear România.

   • No posts here yet
  4. 7
   posts
 3. PROIECTE - REDFEAR

  1. Watchers Zone

   Ai un jucător pe server care este destul de bun însă îl suspectezi de cod ? Nu reusești să-ți dai seama dacă folosește un cod sau este priceput la joc ? Ei bine, acesta este locul unde-ți poți rezolvă nedumiririle în legătură cu jucătorii suspecți de cod !

   5
   posts
  2. Design Zone

   Arta, tehnică și știința nu sunt domenii incompatibile, contradictorii sau concurente, ci doar specifice și solidare. Ele se implică și se condiționează reciproc. Designerul știe că funcționalul, ergonomicul, esteticul și economicul conlucrează pentru a se ajunge la eficiență.

   1
   post
  3. Scripting Counter Strike

   Aceasta zona este dedicata pasionatiilor de scripting cat si celor care cauta raspunsuri despre anumite pluginuri. In aceasta sectiune pot fi postate cereri de pluginuri cat si pluginuri noi.

   4
   posts
 4. CATEGORIA GENERALĂ

  1. Ştiri

   Știrea este un gen jurnalistic care prezintă realitatea actuală, pe care o pune într-o formă comunicabilă, transmisă apoi, prin intermediul unor tehnici moderne de difuzare în masă

   3
   posts
  2. Multimedia

   Cele mai recente melodii, filme, stiri legate de viata de zi cu zi si mici joculete le gasiti aici!

   6
   posts
  3. Jocuri Online

   Știri, tutoriale din lumea jocurilor, jocuri și discuții despre diverse probleme care apar pe un server dedicat sau orice alt tip de joc.

   4
   posts
  4. Magazin virtual

   Locul unde poti vinde sau cumpara articole din lumea gaming-ului.

   3
   posts
×
×
 • Create New...