Jump to content

All Activity

This stream auto-updates

 1. Yesterday
 2. bine lucrat ! vrei sa fi designer aici ? @f0r3stttt
 3. pe ce motiv? ce a facut aici pe comunitate ? ca sa stim si noi
 4. gReeN

  unban dnx

  Esti interzis aici !
 5. dannn3x

  unban dnx

  Stateam pe teamspeek pe defan am primit poke de la marquez si mi-a dat ban cu reason reclama ulterior am intrebat pe cineva de ce am luat ban si mi s-a spus ca nu ma vrea marquez pe ts cer sa mi se scoata ban-u sa lamuresc situatia si daca e necesar nu mai intru eu nu este nevoie sa primesc ban.
 6. -Numele tau : putin said the n word -Numele Adminului : incest -Durata banului :permanent -Motivul : "hl in wg" -Data / Ora : 07.01.2023/18:48 -Steam iD : STEAM_0:0:497857007 -Dovezi : https://www.wargods.ro/wcd/report.php?id=2534755 / https://imgur.com/a/6ZcUnz3 -Povestea pe scurt : nu stiu, tot tipa si injura un baiat pe ts ca sa ma baneze adminul, desi am facut wg.
 7. ti a cerut verificare prima data costike si ai refuzat dupa 2ore ai venit la verificare pai nu se da verificare cand vrei tu , ban ul ramane !
 8. am vorbit cu @champioN si banul ramane !
 9. [Cerere unban] flashY-.dll -Numele tau : flashY-.dll -Numele Adminului : Lauren1 / Costakee -Durata banului : Permanet -Motivul : Aparent din cauza ca am "coduri" si nu am facut verificare -Data / Ora : nu mai stiu (acum o saptamana cv de genu) -Steam iD : STEAM_0:0:439285877 -Dovezi : am facut verificare cu champ si inca unu din echipa de tehnica presupun (inca am programu de verificare care lati folosit) -Povestea pe scurt : Am fost prima oara banat de costake ca el credea ca am coduri si el vroia sa imi faca o verificare care eu am refuzat din cauza ca el nu avea grad mare (doar watcher) si nu aveam si inca nu am incredere in el ca el poate asa ceva si dupa scurt timp un admin numind "Antrenorul" mi-a dat unban ca el a zis ca a fost pe nedrept. Dupa ceva timp am fost scos de champ din canal de mix ca a vrut sa imi faca o verificare cu inca unu care eu nu am refuzat si lam lasat sa intra in calculator si dupaia am jucat un mix iaras contra costake si sa "ofticat" cam rau si am primit ban iaras cu acelasi motiv de "drop verificare" in timpul mixului... Aparent champ a uitat ca el a facut o verificare cu mine si costake a reusit ca il convinga pe champ sa imi dea ban pentru motivu ala.
 10. t/c cererea nu respecta modelul !
 11. Ip Addres: 178.32.15.10:27016 New Addons 2023 Server Use: Multijump , Vip , Parachute etc. Server Protect: Anti Cheats
 12. Am Am/N-am jucat jocuri de noroc ?
 1. Load more activity
×
×
 • Create New...