Jump to content

RedFear Romania

Bine ai venit pe RedFear Romania , speram sa ai o sedere cat mai placuta alaturi de noi. Suntem in continua dezvoltare , la momentul de fata comunitate noastra detine servere de cs:go , cs source , fivem si minecraft , ne dorim sa evoluam cat mai mult , daca doresti sa evoluezi si tu alaturi de noi nu uita sa intrii in comunitate.

Istoricul Comunitatii

RedFear a fost deschisa in speranta ca putem arata ceva diferit fata de restul comunitatilor. Dorim sa promovam egalitatea intre membrii, comunicarea, bunul simt, intelegerea, rezolvarea problemelor si munca in echipa. Suntem aici, alaturi de fiecare utilizator si dorim sa evoluam impreuna. RedFear Romania doreste ca stafful si utilizatorii sa fie in stransa legatura. Vrem sa formam si sa mentinem ceva frumos care, doar prin implicarea fiecaruia in parte, sa poata evolua.

[REDFEAR - Model] Forum Management


Recommended Posts

Model : 

➡️Titlul topicului va fi (ex) : [FORUM MANAGEMENT] DNS.REDFEAR.RO

Nick :
Unique ID ( pentru adaugare grad ts3) :
Nume canal TS3 : 
Contact owner  :
Moderatori categorie :
Sub-Forumuri:
DNS+Link cerere DNS :
Link Gametracker :

 

Regulament : 

In aceasta categorie posteaza doar detinatorul principal al serverului. 
In topicul deschis de detinatorul serverului nu are dreptul de a posta nimeni, doar detinatorul serverului si administratorul sau detinatorul forumului . 
Adaugarea unui nou moderator pe categorie, adaugarea unui nou manager sau adaugarea unui nou subforum pot fi postate aici . 
Respectati modelul. Dupa ce serverul va fi acceptat detinatorul serverului isi poate posta problemele, cerintele prin reply fara nici un model doar precizand ce vrea sa adauge/elimine.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...