Jump to content

RedFear Romania

Bine ai venit pe RedFear Romania , speram sa ai o sedere cat mai placuta alaturi de noi. Suntem in continua dezvoltare , la momentul de fata comunitate noastra detine servere de cs:go , cs source , fivem si minecraft , ne dorim sa evoluam cat mai mult , daca doresti sa evoluezi si tu alaturi de noi nu uita sa intrii in comunitate.

Istoricul Comunitatii

RedFear a fost deschisa in speranta ca putem arata ceva diferit fata de restul comunitatilor. Dorim sa promovam egalitatea intre membrii, comunicarea, bunul simt, intelegerea, rezolvarea problemelor si munca in echipa. Suntem aici, alaturi de fiecare utilizator si dorim sa evoluam impreuna. RedFear Romania doreste ca stafful si utilizatorii sa fie in stransa legatura. Vrem sa formam si sa mentinem ceva frumos care, doar prin implicarea fiecaruia in parte, sa poata evolua.

[REDFEAR - Model] Reclamatie Admin MIX


LaureN

Recommended Posts

În cazul în care un admin încalcă regulamentul și / sau ați fost neîndreptățit puteți deschide un topic aici reclamând adminul în cauză.

Nick personal: 
SteamID(numerar): 
Nicu admin/player reclamat:
Motiv:
Server: 
Data si ora: 
Dovezi care să susțină cele spuse de tine (print/demo):

Atenție

Cererile se fac în maxim 24 de ore după fapta petrecuta, orice cerere făcută după acest interval de timp nu va fi luată în considerare.
În reclamație vor posta următoarele persoane: Reclamantul, Reclamatul & Persoanele care dețin grad pe serverele de MIX.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...