Jump to content

RedFear Romania

Bine ai venit pe RedFear Romania , speram sa ai o sedere cat mai placuta alaturi de noi. Suntem in continua dezvoltare , la momentul de fata comunitate noastra detine servere de cs:go , cs source , fivem si minecraft , ne dorim sa evoluam cat mai mult , daca doresti sa evoluezi si tu alaturi de noi nu uita sa intrii in comunitate.

Istoricul Comunitatii

RedFear a fost deschisa in speranta ca putem arata ceva diferit fata de restul comunitatilor. Dorim sa promovam egalitatea intre membrii, comunicarea, bunul simt, intelegerea, rezolvarea problemelor si munca in echipa. Suntem aici, alaturi de fiecare utilizator si dorim sa evoluam impreuna. RedFear Romania doreste ca stafful si utilizatorii sa fie in stransa legatura. Vrem sa formam si sa mentinem ceva frumos care, doar prin implicarea fiecaruia in parte, sa poata evolua.

[Model/Regulament] Config-uri


jNt

Recommended Posts

Model de postare: 
 
★ Config autor: 
★ Instrucţiuni: 
★ Link de download: 
 

 
 
 
 
Regulament General: 
 

Se respectă regulamentul general al forumului.
Înainte de a posta un config, folosiți funcția 'Search' pentru a verifica dacă nu a mai fost postat de altcineva.
Thread-urile ce nu vor fi create conform modelului vor fi trimise la arhivă.
Titlul trebuie să fie de genul "[Config] Nume Cfg".
Subiectele din această secțiune au caracter informativ, drept urmare nu postați decât dacă aveți o problemă / nelămurire legată de acesta.
Post hunt-ul este strict interzis! Comentariile de genul: 'mișto', 'îmi place asta', 'super' etc. vor aduce după sine un warn!  ( Îi puteți mulțumi autorului acestui topic printr-o reactie la post )
Insultele, atacul la persoană sau limbajul vulgar către un alt membru al comunității este STRICT INTERZIS! Persoana în cauză se va alege cu un warn sau va avea contul suspendat în funcție de gravitatea situației.
Aveți voie să deschideți maxim 5 subiecte pe zi în această secțiune.
Topicurile fara activitate vor fi inchise de catre moderatorul sectiunii la 72 de ore (3 zile) dupa crearea topicului !

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...