flashy Posted January 4 Share Posted January 4 [Cerere unban] flashY-.dll -Numele tau : flashY-.dll -Numele Adminului : Lauren1 / Costakee -Durata banului : Permanet -Motivul : Aparent din cauza ca am "coduri" si nu am facut verificare -Data / Ora : nu mai stiu (acum o saptamana cv de genu) -Steam iD : STEAM_0:0:439285877 -Dovezi : am facut verificare cu champ si inca unu din echipa de tehnica presupun (inca am programu de verificare care lati folosit) -Povestea pe scurt : Am fost prima oara banat de costake ca el credea ca am coduri si el vroia sa imi faca o verificare care eu am refuzat din cauza ca el nu avea grad mare (doar watcher) si nu aveam si inca nu am incredere in el ca el poate asa ceva si dupa scurt timp un admin numind "Antrenorul" mi-a dat unban ca el a zis ca a fost pe nedrept. Dupa ceva timp am fost scos de champ din canal de mix ca a vrut sa imi faca o verificare cu inca unu care eu nu am refuzat si lam lasat sa intra in calculator si dupaia am jucat un mix iaras contra costake si sa "ofticat" cam rau si am primit ban iaras cu acelasi motiv de "drop verificare" in timpul mixului... Aparent champ a uitat ca el a facut o verificare cu mine si costake a reusit ca il convinga pe champ sa imi dea ban pentru motivu ala. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PySkAyTzA Posted January 5 Share Posted January 5 am vorbit cu @champioN si banul ramane ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
champioN Posted January 5 Share Posted January 5 18 hours ago, flashy said: [Cerere unban] flashY-.dll -Numele tau : flashY-.dll -Numele Adminului : Lauren1 / Costakee -Durata banului : Permanet -Motivul : Aparent din cauza ca am "coduri" si nu am facut verificare -Data / Ora : nu mai stiu (acum o saptamana cv de genu) -Steam iD : STEAM_0:0:439285877 -Dovezi : am facut verificare cu champ si inca unu din echipa de tehnica presupun (inca am programu de verificare care lati folosit) -Povestea pe scurt : Am fost prima oara banat de costake ca el credea ca am coduri si el vroia sa imi faca o verificare care eu am refuzat din cauza ca el nu avea grad mare (doar watcher) si nu aveam si inca nu am incredere in el ca el poate asa ceva si dupa scurt timp un admin numind "Antrenorul" mi-a dat unban ca el a zis ca a fost pe nedrept. Dupa ceva timp am fost scos de champ din canal de mix ca a vrut sa imi faca o verificare cu inca unu care eu nu am refuzat si lam lasat sa intra in calculator si dupaia am jucat un mix iaras contra costake si sa "ofticat" cam rau si am primit ban iaras cu acelasi motiv de "drop verificare" in timpul mixului... Aparent champ a uitat ca el a facut o verificare cu mine si costake a reusit ca il convinga pe champ sa imi dea ban pentru motivu ala. ti a cerut verificare prima data costike si ai refuzat dupa 2ore ai venit la verificare pai nu se da verificare cand vrei tu , ban ul ramane ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts