• Actualizare system

  Salut, in cursul zilei de azi s-au facut cateva modificari la nivel de structura site-ului nostru. Modificari ce au avut ca scop imbunatatirea platformei pe care o utilizam cat si implementarea unor noi "beneficii" sa le spun asa, care le v-oi prezenta in continuare:
   
  Upgrade la ultima versiune de IPS ( Platforma pe care o folosim Invision Power Service a fost actualizata la versiunea 4.2.3 )
  O data cu acest update avem un nou sistem, acela de Grupuri, pentru mai multe detalii il gasiti in meniul principal: Forums > Clubs Imbunatatirea securitatii contului dumneavoastra:
  A fost implementata functia 2FA ( Two-factor Authentication ). Aceasta va permite sa va securizati contul in 2 optiuni ( Intrebari de securitate / Google Authenticator )
  Pentru Staff acest proces este obligatoriu, pentru restul grupelor este optional. Pentru cei care vor sa activeze aceasta optiune o puteti activa din "Setari Cont" / "Account Settings" Sistemul de like-uri a fost modificat iar acum puteti reactiona la un post ( similar cu sistemul de reactii de pe facebook ) Baza de date a fost convertita din utf-8 in "utf8mb4" adica "UTF-8"
  "Dar e acelasi lucru din cate vad."
  Nu, nu e acelasi lucru, "utf-8" nu este acelasi lucru cu "UTF-8", in "utf-8" nu puteti posta caractere gen: 😈❤😌🙂😏😑😒😜🌕😎😍😂🍾🥂💢🖤💜💥💙💛💚😅😅😣👌😙🤔😘🎩👒😗 Si scrimbari ar fi multe dar nu le voi dezbate acum pentru ca mai urmeaza ceva modificari in zilele ce urmeaza.
  PS: Si tema va suferi modificari, inca mai am elemente de adus la zi ( pentru a fi compatibil cu versiunea curenta de IPS ) si daca intampinati eventuale buguri, va rog sa mi le raportati intr-un pm, multumesc!
   
  Cu respect, RedFear TM
   

  Backup Partial al bazei de date !!

  Azi 29 Iul. 2017 a faost facut un backup partial al bazei de date din cauza unor mici erori o parte din informatii a fost stearsa din sistem. Cu ajutorul unui mic script facut pe moment am reusit sa restauram cateva tabele din care lipsea informatia necesara ce a afectat sectiuniile Arena, TeamSpeak, Lol Tournament si warnight csgo. Totusi, toate datele din intervalul de timp 16.07.2017 pana in data de 25.07.2017 care au fost sterse s-au pierdut :\
  Informatiile din forumurile mentionate mai sus pot fi afectate, cum ar fi totalul de posturi existen in acel sub-forum (adica numarul total nu reflecta numarul de posturi existente...).
  Si pe aceasta cale tin sa ii multumesc persoanei care a facut asta, am reusit sa corectez si rezolv cateva erori + curatarea bazei de date de tabele inutile
  Cu respect, echipa RedFear.

  Steam Group Viewer for IPS 4.x

  Sunt mai mult ca sigur ca stiti de Steam Group Viewer, la fel de sigur sunt de faptul ca nu exista un plugin compatibil pentru IPS (platforma ce o folosim). Pana acum!
  Am decis sa fac public acest plugin deoarece am vazut ca multi dintre voi il cauta (link-ul mai jos).
  -=[ Preview ]=-

  Atentie: Scriptul de aici nu are aceeasi structura ca si scriptul de pe site, dar in sine fac acelasi luru. Plugin facut si testat pe IPS v4.1.19.4 !
  Teoretic ar trebui sa mearga pe toate versiunile IPS 4.1
  Download Plugin: Steam Group Viewer - RedFear.Ro.rar

  Nyx is here!

  Azi anuntam official venirea unui nou "membru" in comunitate si anume Nyx.
  Nyx este responsabil de canalele dvs. permanente de pe TeamSpeak 3 si anunturile afisate in chatul global al serverului. De altfel Nyx este prima care va intampina la conectare
  Va ofera informatii legate de cum poti crea un canal permanent, care este unique id-ul vostru si client id-ul vostru (le putem cere in caz ca intampinati probleme pe server). De altfel va mai ofera niste legaturi utile in caz ca doriti sa stati in stransa legatura cu noi.
  Preview:

  Se mai ocupa si de curatenie pe ts, daca observa ca canalul dumneavoastra este neutilizat il sterge dupa 7 zile de la ultima oara cand vede pe cineva pe canal, de altfel va anunta in ultimele 2 zile printr-o iconita de warn (  ) ca sa stiti ca canalul dvs. este deja semnalat ca si inactiv.
  Sper sa va bucurati de compania lui Nyx
   
  Echipa RedFear ™

  Gambit, campioană Dreamhack Open Austin


   
   
  În decursul acestei săptămâni ă avut loc DreamHack Open Austin, participând un număr de 8 echipe. Echipa favorită a fost însă G2 Esports.
  Deşi au început greu, în semifinale, Gambit s-au luptat cu băieții din G2Esports pentru a ajunge în Grand Final. Victoria s-a obținut într-un meci de tip best of 3 , G2 câștigând prima mapă cu 25-22, în a 3-a serie de overtime.  Pe train,  lucrurile s-au schimbat Hobbit  fiind omul mapei, aducând scorul de 16-12 pentru echipă. Cobblestone, mapa cea mai bună ă celor din G2 a părut ă fi terenul de joacă a celor din Gambit care au câştigat cu scorul de 16 la 14
   
  Grand final-ul ă avut loc între Gambit şi Immortals, ironic însă, semifinala dintre Gambit şi G2 este mai degrabă acest grand final. Pentru a doua oară la rând,  Immortals primeşte un 2-0 într-o finală, MVP-ul meciului fiind Dosia, care, a obținut un număr extrem de mare de ADR (1,38)
   

  Outlast 2 este disponibil in Steam Store

  Povestea, personajele și locațiile sunt complet noi, dar s-a păstra un element definitoriu: camera cu vedere pe timp de noapte. Cofondatorul studioul-ului Red Barrels Games, David Chateauneuf, descrie joc-ul de supraviețuire la prima persoană:
  Outlast 2 este disponibil din 25 Aprilie 2017 pe PC, PS4 și Xbox One.
  Jocul il puteti cumpara de pe  Steam Store: http://store.steampowered.com/app/414700/Outlast_2/
   

  Resident Evil 7 Biohazard

  Dupa cum spun cei de la Computer Games, Resident Evil editia cu numarul 7, va fi lansat astazi de catre Capcom pentru PC, PS4 si Xbox One.
  Pentru prima data in aceasta serie, actiunea se va desfasura la prima persoana, iar scenariile din ultimele trei titluri nu se regasesc aici. Producatorii ne ofera din nou arme, munitiia fiind totusi limitata. Jucatorii inteligenti vor prefera totusi sa evite inamicii.
   
  Notele publicatiilor sunt bune, dar remarca o problema: mare parte din joc se desfasoara in casa din demo, mult mai marita totusi. Inamicul final nu va fi conform asteptarilor, dezamagind in mare parte.
  Formula de tensiune si frica folosita de Capcom a mai fost vazuta si in alte titluri de acest gen. Nimic rau in asta, totusi, fanii scenariilor infricosatoare vor fi usor dezamagiti.
  Povestea in sine dureaza 9 ore, acestea fiind concentrate si fara elemente de umplutura.
   
  Sursa: Computer Games

Board Life Status


Board startup date: April 06, 2015 11:03:47
 • sampl31

  TeamSpeak 3

  Click To Connect
 • Categorii

  • Members
   1641
  • ONLINE
   552
  • IN GAME
   213
  • IN CHAT
   0
  Chat
  • Members
   609
  • ONLINE
   124
  • IN GAME
   52
  • IN CHAT
   0
  Chat