- v!Ber # Enchantress !

Members
 • Număr conținut

  82
 • Înregistrat

 • Ultima Vizită

Despre - v!Ber # Enchantress !

 • Rang
  RedFear - Ex. Staff
 • Dată Naștere 02.02.1992

Profile Information

 • Sex
  Masculin
 • Locaţie
  Bucuresti

Contact Methods

 • Steam ID
  rainbow_candy

1 Urmăritor

Vizitatori Recenți Profil

574 citiri profil
 1. salut cum fac sa am si eu un canal permanent pe teamspeak ? :D Intrati pe teamspeak !

  1. Lupei Iustin
  2. XGameR

   XGameR

   salut scuze de deranj dece nu mai este canalul meu pe server am tot cautat si nu mai este poti sa ma ajuti ? se numea XGamer/CS:GO !

 2. admin

 3. Cerere Adi RM

  Respins.
 4. Alcapone vs DOCtoru

  Votez v2, chiar mi se pare lucrat putin (la modul: redimensionare, duplicate layer, grausian blur poate fi, overlay sau soft/hard light),In schimb imi place textul chiar daca se vede blurat, animatia pentru ca e clara si atribuie un + de calitate.
 5. Absenta exfib0

  Distractie placuta.
 6. Cerere grad

  Grad: Helper
 7. Cerere grad

  Exista un model care trebuie respectat pentru ca cererea sa fie valida.
 8. Resident Evil 7 Biohazard

  Dupa cum spun cei de la Computer Games, Resident Evil editia cu numarul 7, va fi lansat astazi de catre Capcom pentru PC, PS4 si Xbox One. Pentru prima data in aceasta serie, actiunea se va desfasura la prima persoana, iar scenariile din ultimele trei titluri nu se regasesc aici. Producatorii ne ofera din nou arme, munitiia fiind totusi limitata. Jucatorii inteligenti vor prefera totusi sa evite inamicii. Notele publicatiilor sunt bune, dar remarca o problema: mare parte din joc se desfasoara in casa din demo, mult mai marita totusi. Inamicul final nu va fi conform asteptarilor, dezamagind in mare parte. Formula de tensiune si frica folosita de Capcom a mai fost vazuta si in alte titluri de acest gen. Nimic rau in asta, totusi, fanii scenariilor infricosatoare vor fi usor dezamagiti. Povestea in sine dureaza 9 ore, acestea fiind concentrate si fara elemente de umplutura. Sursa: Computer Games
 9. Care-mi tot sterge poza de cover, sa-i crape pielea :)

 10. [BATTLE] DOCtoru VS Alcapone VS -v!Ber

  @DOCtoru Accept hahaha !
 11. Battle

  Foarte bune precizarile facute de @DOCtoru Votez v1 pentru ca are un aspect mult mai placut, nu a exagerat cu nimic, nici macar cu munca. Anyway, lucrarea este indeajuns de buna incat sa bata cea de a 2 a versiune.

Board Life Status


Board startup date: April 06, 2015 11:03:47